3 maanden gratis

3 maanden gratis autoverzekering bij DVV

DVV verzekeringen is een krak in alle soorten verzekeringen dankzij hun meer dan 90 jaar ervaring. Met meer dan 300 kantoren staan ze altijd voor jou paraat om te helpen of samen een koffietje te drinken. Ook bij een verkeersongeval staat DVV klaar voor jou met 24u/24 snelle bijstand en een gratis vervangwagen. Zoek je nog een autoverzekering? Lees dan zeker verder.

Autoverzekering

Voordelen

DVV verzekeringen voelt aan als familie, als je op zoek bent naar een laagdrempelige verzekering, ben je hier zeker aan het juiste adres. Je krijgt je eigen consulent die al jouw zorgen doet verdwijnen door al het papierwerk voor jou af te handelen.
Bij een eventueel ongeval heeft u 24/24 en 7/7 bijstand. Daarbovenop heeft u ook een gratis vervangwagen in België zelfs bij autopech.

Opties

Afhankelijk van je behoeften kan je kiezen voor de burgerlijke aansprakelijkheid verzekering, een mini omnium of een full omnium. De burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht voor iedere bestuurder, hierbij wordt er echter geen schade gedekt aan uw eigen voertuig of uw lichaam, alleen aan dat van de derde partij. Daarbij kan je kiezen voor een mini omnium. Dit is ideaal voor wagens van maximaal 6 jaar oud. Je auto is gedekt bij schade door eender welke onvoorziene gebeurtenis, een lichamelijke verzekering dien je bijkomend af te sluiten. Bij een Full Omnium is je auto altijd gedekt onder alle omstandigheden, ook als jij in de fout gaat. Dit is een ideale formule voor nieuwe wagens. Bovenop deze basispakketten kan je indien gewenst nog kiezen voor een bestuurdersverzekering, rechtsbijstand of pechbijstand. 

Prijs

Wat het kostenplaatje van je verzekering zal zijn, is afhankelijk van je profiel en rijgedrag. Het is voor de hand liggend dat indien je bonus malus laag is, je ook minder zal betalen. Bij DVV zijn er echter bijkomende voordelen. Zo ontvang je 10% korting indien je minder dan 10.000km per jaar rijdt. Ook krijg je de eerste drie maanden van de 1e jaarpremie bij een nieuwe autoverzekering bij DVV helemaal gratis indien u intekent voor 15 december 2019. Zoek je nog een nieuwe verzekering? Dan is het nu het moment om je slag te slaan.

Schrijf een reactie

Je e-mailadres blijft privé. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.